Dans les nouvelles

Welkom bij onze bed and Breakfast!

Theetuin Veere, Zeeland

La chambre Stable

De woon- slaapkamer biedt gemakkelijk ruimte voor 4 personen.

La chevaux Stable

Een ruim appartement voorzien van alle gemakken. Een grote zithoek, eettafel en keuken bieden gemakkelijk plaats aan 4 personen.

La grange

Met een grote veranda aan de achterzijde heeft u  een prachtig uitzicht over de weilanden.

Op onze zeeuwse boerderij verhuren wij een drietal kamers

Vérifier la disponibilité

Het stadje Veere…

Prachtig landelijk gelegen, op het eiland Walcheren, net buiten het vestingstadje Veere, bevindt zich onze woonboerderij. Een plek van rust en ruimte om er echt even helemaal uit te zijn. Dichtbij de stranden van Walcheren, het Veerse meer, en de oude stad Middelburg.

De Kaai à Veere
Veere dans les années 1850

« Heel de wereld trekt naar Veere… »

Dr. H.P.Ritter junior (B.1882)

Ons gezin…

Wij zijn Maarten en Lydia Timmerman. Samen met onze drie dochters en zoon genieten we van het buitenleven in Veere. Onze boerderij dateert uit 1885 en is recentelijk door ons volledig gerestaureerd. Wij zijn echte buitenmensen die genieten van de zon, het buiten zijn en de prachtige natuur met zijn stranden vlakbij ons huis. In onze grote tuin verzorgen we herten en kippen. Hoewel we opgroeiden in het midden van het land trok de Zeeuwse rust en schoonheid ons naar deze plek. Een plek om er echt even helemaal uit te zijn. De theetuin in Veere is een plek waar u in de tuin een lekkere kop koffie of een glas thee drinkt en geniet van de zangvogels en de zon. Gastvrouw Lydia maakt een heerlijk ontbijt van allerlei streekproducten en we staan graag voor u klaar!

La ville de Veere...

La ville de Veere...

Picknick

Sports nautiques

Adres

Kruisweg 3
4351 SE
Veere, Zeeland

Contact

 Lydia Timmerman

+31 6 525 83 849

Social Media